Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Kisállatok elkerítése


Megrendelés

Doornet kerti rács 32x28 0,5/5m zöld
2 390 Ft

Raktáron
 db 
Doornet kerti rács 32x28 1/5m zöld
3 790 Ft

Rendelésre
 db 
Horganyzott rabic háló 25szm/0,5m/25m
3 390 Ft 2 090 Ft

Raktáron
 db 
Horganyzott rabic háló 25x25/0,7mm 1,0m/25m
6 389 Ft 3 990 Ft

Raktáron
 db 
Kerti Komposztsiló 800x800 mm (kisállatsimogató)
6 690 Ft 5 290 Ft

Raktáron
 db 
Multistick 1200x20mm
590 Ft 490 Ft

Raktáron
 db 
Multistick 800mm
490 Ft

Rendelésre
 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

Az állatok tartásához megfelelően elkerített terület szükséges, amely gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan megvalósítható. Kész megoldások mellett az otthoni maradék anyagok felhasználásához ajánlunk ötleteket illetve segédanyagokat, valamint megosztjuk saját tapasztalatainkat, ezek talán segítenek az állatfarm sikeres létrehozásában. Kertünket, farmunkat megfelelően védhetjük a vadhálók segítségével kisebb, nagyobb vadak, rágcsálók ellen. Háziállatainak, kedvenceinek pedig biztonságos, kényelmes karámot építhet, amihez minden szükséges alapanyagot megtalál nálunk.

Minden bizonnyal a leggyakrabban húsvétkor illetve születésnapra kapott hobbiállatok esetében merül fel azok elhelyezésének problémája – különösen, hogy manapság már „bérelni” is lehet ezeket a szőrös kedvenceket – hiszen a gyerekek gyakran néhány nap múltán egyszerűen megunják őket. Ilyenkor jól jöhet egy ideiglenes, csak szükség esetén felállítható kerti kiskarám, amolyan mini állatkifutó; ehhez ajánlunk egyszerű és könnyen megvalósítható megoldást. A mobil kisállatsimogató legegyszerűbben néhány Multistick oszlop és a köréjük feszített Doornet háló alkalmazásával készíthető. Az így kialakított karám könnyen áthelyezhető és újratelepíthető.

A kisállatsimogató, mely komposztsilónak is használható egy komplett szett, melyhez minden rögzítéshez szükséges kiegészítőt csomagolva küldünk. 

2 különböző méretezésű Rabic horganyzott csirkeháló rendelhető a webshopunkban. Fém alátéttel és önmetsző csavarral fém vagy fakeretre egyaránt rögzíthető. Szárnyas kifutókhoz, ketrecekhez, lezárásokhoz kiválóan alkalmas, családi házakhoz, állatfarmokra.


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!